Fantasztikusan jól éreztük magunkat. Vándor jókat rohangált,nagyot úszott,kellemesen elfáradt.Teljes volt a kikapcsolódás :) A túra helyszín és az időjárás is tökéletes volt. Köszönünk mindent,már most várjuk a következőt! Fényképeket találtok a megadott linken.

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2015-07-26 19:12:48


Köszönjük a mai napot! Fantasztikusan éreztük magunkat, nagyon jól szervezett túra volt!

Továbbá, köszönet a Hotel Grante tulajdonosának és a személyzetnek, hogy egy klassz kutyabarát helyet ismerhettünk meg! Példa értékű a hozzáállásuk!

Üdv.

Belküldve: 2015-07-26 20:40:31

Az első Vizslatúránk volt Szimbával! Fantasztikusan éreztük magunkat, de legközelebb valami nehezebb útvonalat szeretnénk, mert Szimbus elaludt az ölemben a hegytetőn, azzal a nagy szusszanással, "Ja, hogy ez ennyi volt csak, akkor inkább alszom :-)", de ahogy elindultunk tovább, felélénkült és vidáman lobogott a füle :-) A pancsolást nagyon élvezte, a kisvonatból viszont ki sem mert nézni, mert hát ki volt írva, hogy "Kihajolni veszélyes" és mivel jól nevelt, ezért betartotta a szabályokat :-) Köszönjük mégegyszer, legközelebb találkozunk! Heni és Szimba

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kedves Heni és Szimba!
Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat. Figyeljétek a felhívásainkat, és csak remélni tudjuk, hogy lesz számotokra megfelelő nehéz túra is.
(A szerk.)

Belküldve: 2015-07-27 12:54:41

Köszönjük, hogy ott lehettünk! :)

Belküldve: 2015-08-01 20:34:29