Sirokról ill.a Siroki vártól induló 90.Vizslatúra hosszú szakaszán végighaladva , jó hangulatban gyönyörködhettünk a látnivalókban..

Köszönet a részvételért.....

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2015-07-14 06:08:04


Milyen volt 90. -JUBILEUMI- Sirok - siroki vár Vizsla Túra? Úgy mondanám, hogy egy laza levezetése volt az azt megelőző napnak (de mindenképpen fantasztikus volt!)...az ominózus Kékestető - Sirok közötti 27 km-ről beszélek, igen! Ott milyen volt?

Mindkét achillesem sebes lett, a sarkaimon vízhólyag lett, mindkét vádlim folyamat görcsben volt két napig, izomlázam volt mindenhol...DE! Mindenért kárpótol az, hogy ilyen remek emberekkel tehettem meg együtt ezt az utat :) A látvány, ami folyton folyvást elém tárult, mindig új és új élményekkel halmozott el. A kihívás, hogy ezt az utat igen is megtesszük, ha a fene fenét eszik is. Az a büszkeség, ami eltöltött engem, hogy sikerült nekünk, nekem és nem utolsó sorban a kutyámra is iszonyat büszke vagyok.
Nem volt könnyű, de ha valaki megkérdezné, hogy vállalnám-e még egyszer, most azonnal felugranék a székből, csatolnám Pamacsra a nyakörvet, hogy induljunk.

Akkor jöttem rá, hogy ez az egész mennyire pozitív élményekkel töltött fel, amikor mesélek róla. Ha a képeket mutatom, mindenki csak ámul, hogy milyen gyönyörű helyeken jártunk. Bár nincsen rá szó, ami kifejezhetné és nincs olyan kép, ami visszaadhatná amit ott átélhettem/átélhettünk, de ez most már csak a miénk marad.

Nagyon szeretném nektek megköszönni, hogy erre lehetőséget biztosítottatok - adtatok és senkit nem szeretnék külön kiemelni, MINDENKINEK hálásan köszönöm :) A velünk együtt túrázó embereket is egytől egyig csak szeretni lehet...úgy ahogy van, az egész társaság szuper! Biztos vagyok benne, hogy lesz még ehhez hasonló kalandos és felejthetetlen élményünk így együtt.

Belküldve: 2015-07-16 20:35:57