Megint nagyon jól éreztük magunkat! Manka 4. túráján vett részt, viszont Zara tavaly itt Fóton volt elöször túrázni veletek.
Köszönjük!!!

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2014-10-26 17:30:54


Nagyon köszönjük a túrát, nagyon jól éreztük magunkat, még a Vizsloidok is egy kicsit elfáradtak :) Liza Prézli

Belküldve: 2014-10-26 17:38:10

Sziasztok!
Ahogy ígértem a jó időt........hát ....határeset, de nem esett. Sokan voltunk. És mint első "fogadó" örömmel üdvözölhettem az új vizsla túrára érkezőket. Sajna a túra után nem találkoztam velük, de remélem itt vagy valahol majd véleményezik első túrájukat :) Kíváncsian várom majd. Jót sétáltunk az igazán panorámás helyen amiben volt minden. Egy csillag és több csillag is. Szerintem mindenki kellemesen elfáradt és jól érezte magát.

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2014-10-29 21:30:15


Régóta szerettünk volna résztvenni Vizsla Túrán, most végre ott lehettünk! Nagyon jól éreztük magunkat! Maszat kicsit félős volt, nem mert más kutyusokkal játszani, három méteres körzetünkből el nem ment volna. Jó volt látni azt a sok gyönyörű kutyát és azt, hogy milyen jól játszottak, szaladgáltak együtt. Nagyon nagy élmény volt! Köszönjük! A pilisborosjenői túrára már jelentkeztünk, remélem Maszat akkor már bátrabb lesz és jobban részt vesz a játékban! :) Nagyon várom az újabb közös kirándulást!

Belküldve: 2014-10-30 15:38:50