Remek, de rövid túra volt!
Köszönjük!
Az eső miatt csak ennyit fotóztam...

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2014-10-05 22:42:43


Nekünk ez volt az első közös kalandunk..Remekül éreztük magunkat, már nagyon várjuk a következő Vizsla Túrát :)
Köszönjük
Kiss Család és Ria kutya

Belküldve: 2014-10-08 19:34:20

Sziasztok!

Örültem, h mindig lelkes és boldog vizslagazdikkal találkozhatok újra és újra a túrákon. És aminek még inkább, hogy már a weekendre is új látogatók érkeznek. Remélem mindenki kellő képen érezte magát e két nap túráin. Akik nem, azoktól szíves elnézést kérünk majd.Úgy érzem azért ezek a túrák csak túrák és nem séták.Vizsláink itt élik ki magukat igazán.
Nagyon köszönöm a külső segítségeket is amiket a túra során a lassan jövők kaptak.És a türelmet a gyorsan haladóknak hogy be vártak bennünket.
Köszönet a szállásadóinkat és a vendéglátóinknak is. Hiszen ennyi vizsit nem igazán látnak egyszerre.
És hát stábnak is köszönöm a segítséget, hogy ismét egy jó kis túrát tudtunk le a közös munkánkkal.

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2014-10-09 21:22:07


Tudod Attila, mikor ott voltam, haragudtam rád, haragudtam magamra, hogy egy ekkor túrát bevállaltam. Azt mondtam magamban, soha többé... pláne ha TE vagy a vezető! Én nem bírom, visszafordulok!! Elég!!! Menj, csináld meg egyedül! De már másnap, és ennyi idő után is olyan boldogság tölt el,ha a túrára gondolok, hogy részt vehettem, hogy ott lehettem,hogy nem adtam fel, hogy TE voltál a túravezető. Köszönöm! KÖSZÖNÖM! Holnap újra mehetünk! Boldog és hálás vagyok minden szervezetőnek, vezetőnek, résztvevőnek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kitűnően éreztem, éreztük magunkat! Nem szép volt, hanem csodás! Szép hely, jó kaja, remek társaság, gyönyörű kutyák és vizslák és nem utolsó sorban remek idő(és már a méhecskéket is elfelejtettük!)! Mikor lesz a következő weekend???

Belküldve: 2014-10-14 20:33:02

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a szervezésért.

Belküldve: 2014-10-21 15:13:34