Nagyon szuper, hogy van ilyen! amivel talán kicsit gördülékenyebbé lehetett volna tenni, hogy előre mindenki szavazzon, hogy melyik program érdekli, és akkor már a hajón be lehetett volna mutatni, hogy kik lesznek a túravezetők, kit keressünk, ha leszállunk és indulnánk mondjuk a Toronyhoz.
De összességében jo volt, Több ilyet!;)

Belküldve: 2017-06-26 22:35:13
Kedves Bogyó!

Köszönjük, hogy eljöttetek és igazatok volt, picit nagyobb figyelmet fordíthattunk volna a csoport szervezésre.

Reméljük legközelebb még jobb lesz! :)


Ez volt az első túra Veletek. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.

Belküldve: 2017-06-26 22:41:23
Köszönjük szépen és reméljük találkozunk még :)

Kedves Vizslatura Kedves Vizslasok!
Nagyon szepen koszonjuk hogy befogadtatok minket mint ket tiszteletbeli vizslammal....😂
Szoval koszonjuk hogy mi a ket havanese lanykammal veletek tarthattunk.
Egy almom valtottatok valora hisz imadom a vizet a hajozast de ugye kutyaval szinte ez lehetetlen...es Ti megadtatok ezt nekunk.
Igyekeztunk a vizeseshez vezeto turan is tartani a tempot veletek bar mig a vizslak 1 et lepnek mi legalabb 6ot 😁de azert megoldottuk.
Nagyon szepen koszonjuk ezt a napot az elnenyt es lehetoseget.
Tiszta szivembol kivanom hogy hozzatok meg ossze ilyen hajos utakat...es legyen sok sok elmennyel gazdag programotok.
Le a kalappal csodasan osszehoztatok.
Aniko es kutyai Bizsu es Milka
A Bichon Havanese Klub-Hungary alapitoi

Belküldve: 2017-06-26 22:47:45
Kedves Bizsu, Milka és Anikó!

Örülünk, hogy eljöttetek és élő példa lehettek, hogy a Vizsla Túra és a stábja, valamint a Vizslakalandorok csapata nem csak vizslásoknak szervez programokat, hanem az egész kutyás társadalomnak.

Köszönjük a dicséretet és az elismerést, már megérte megszervezni :)jó volt .... bizonytalan időből egy klassz napos idő, köszönet az étterem biztosításáért(jó a fagyi is mellette) értékelendő a Stáb hosszas és nem látványos és nem egyszerű előkészületi munkája aminek látványos rész volt a mienk. Hányan voltunk?

Belküldve: 2017-06-26 22:54:57
Kedves Dorka, Lizi és Tamás!

Tudom, hogy tudod, tavaly ősz óta szervezzük a hajókirándulást! :)
Köszönjük a dicséretet! :)
106 kutya és gazdája valamint családtagja volt a fedélzeten :)


Nagyon jól éreztük magunkat a túrán. Az ötlet és a szervezés most is kiváló volt. Mi az Ördögmalom vízesést néztük meg, nagyon jót fürödtek a kutyusok. A túravezetőinknek külön köszönet, hogy a kisfiamat a sor elejéről visszadelegálták hozzám...
A tempó most egy kicsit feszes volt a hajóindulás miatt, sajnos nekünk nem jutott időnk arra, hogy egy üdítőre vagy ebédre beüljünk valahova.
Köszönjünk a szervezést!

Belküldve: 2017-06-26 23:43:22
Kedves Cody és CSilla!

Boldogok vagyunk, hogy most is tetszett a túránk. Viszont sajnáljuk, hogy nem volt elegendő idő az ebédre!
Ígérjük, legközelebb erre jobban ügyelni fogunk!


Kedves Szervezők.
Most voltam először iyen jellegű túrán, összejövetelen. Nagyon jól éreztük magumkat, nagyon jó volt a szervezés.Köszönjük ezt a csodás napot a szervezőnek.
Szeretném megkérdezni, hogy a hajón készült kapitánysapkás képeket hol lehet megnézni.
Minden jót , sikert a továbbiakban.
Üdvözlettel Sipos Ilona

Belküldve: 2017-06-27 04:49:27
Kedves Polly és Ilona!
Igazán öröm számunkra, hogy Nektek is tetszett ez a rendkívüli kirándulás, melyet Magyarországon először szervezhettük meg.
Reméljük a jövőben lesz még alkalmunk hasonlót szervezni.

A hajón készült fotóinkat itt lehet megtekinteni


Először vettünk részt vizslatúrán. A hajókirándulás keltette fel az érdeklődésünket, mivel már egy ideje terveztünk egy családi hajókázást pont ezen a vonalon. Az, hogy ez kifejezetten kutyás kirándulás, csak hab a tortán. Az különösen jó volt, hogy a visegrádi helyekre is be lehetett vinni a kutyát. Maxx (azért 2 X, mert a chip regisztrációja során elírták, mi meg végül így hagytuk, mert ettől egyedi lett :) ) nem vizsla, de nagyon szeret kirándulni. Januárban vettük magunkhoz menhelyről, és elhatároztuk, hogy ahova csak lehet, magunkkal visszük. Már sok helyen voltunk vele, de a múlt hétvége mindent visz :). Látszik, hogy messze nem ez volt az első túrátok. Jó volt, hogy többféle program közül is lehetett választani. Ráadásul ezek úgy voltak skálázva, hogy garantáltan mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt. Igaz, voltak tervezett időpontok, határidők, de mégsem éreztük úgy, hogy végig kell trappolni egy kötelező kört. Visegrád, mint helyszín kiváló választás volt. Jó volt megismerni ezt a családias hangulatú kutyás közösséget. Nem is tudom, van-e még egy ilyen az országban. Akik ekkora létszámban is rá tudnak hangolódni a közös hullámhosszra. Külön köszönet a hajó üzemeltetőjének, hogy rendelkezésre bocsájtotta a hajót. Nézegettük itt a weboldalon a korábbi túrákat is. Sokfelé jártatok már. Olyan helyekre, ahova könnyen eljuthatunk, a jövőben szívesen megyünk ismét kirándulni a vizslákkal :)

Még egyszer, köszönjük a lehetőséget!

Maxx, Márti, Tomi, Szandra, Alex

Belküldve: 2017-06-27 09:08:51
Köszönjük a szép szavakat és a dicséretet. Örülünk, hogy eljöttetek Velünk és bízunk benne, hogy még találkozunk! :)

Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a hajózás, jó ötlet volt a trükkverseny, mert az odaút tényleg hosszú lett volna program nélkül. Remélem, lesz még hajós túra!
Legközelebb be lehetne iktatni akár egy trükktanítós blokkot, hogy ne unatkozzanak a pörgősebb ebek, és a hazaúton bemutatni az ott tanult trükköt :)
Köszönjük a lehetőséget és a szervezést!

Belküldve: 2017-06-27 09:59:17
Örülünk, hogy eljöttetek és köszönjük az ötletet. Talán megvalósítható :)
Majd meglátjuk!


Szuper volt, nekünk nagyon tetszett minden és jól éreztük magunkat. Köszönjük!!

Belküldve: 2017-06-27 18:50:16
Kedves Madison és Kati!

Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat ;)


Kedves Vizsla Túra Stáb!
Köszönjük a különleges hajókirándulást. Egyedi volt, jól éreztük magunkat, bár tartottunk a 3 órás menetidőtől, vajon kutyusaink hogyan bìrják majd? Bírták, a jó szervezésnek köszönhetően a trükk versennyel elrepült az idő. A hajóról leszállva kedvenceink is szabadon túrázhattak, hűsölhettek, fürdőzhettek a Dunában. Maradandó élmény volt. Köszönjük.

Belküldve: 2017-06-27 21:43:11
Kedves Maya és Gyöngyi!

Örülünk, hogy ide is elkísértétek Mayát és csuda jó, hogy elégedetten tértetek haza! :)


Kedves Szervezők!

Mint mindig, most is nagy örömmel vettük az újabb "őrült" vizsla-hajótúrás ötletet. A hajóút jó volt, de egy kicsit hosszúnak tűnt. (Bár, az ebek láthatóan jobban tűrték, mint a gyerekek.)
A közben szervezett trükk-verseny szintén nagyon jó ötlet volt, és sokak érdeklődését vonzotta. Kár, hogy az eredményhirdetés délutánra csúszott! Szerencsésebb lett volna lezárni azt még az odaúton, hogy kerek egész legyen maga a program. (Nekünk sajnos egy váratlan hívás miatt előbb kellett visszajönnünk, így nem tudtunk együtt örülni a díjazottakkal - ezért a hiányérzet.)
A többféle túra-lehetőség - ebéddel kiegészítve - szintén gazdag programot kínált. Egy kicsit szorosnak tűnt az ezekre szánt idő, a visszaindulás tükrében. A jövőben, lehet jobb lenne arányaiban rövidebb utazási, és hosszabb ott tartózkodási idővel tervezni.
A túra ugyanakkor jó élményeket és szép emlékeket hozott, örültünk, hogy részt vehettünk rajta! (Ennek hála, Vesta kutyánkat innentől utazás-, és étterem-érettnek minősítettük.)
Gratulálunk az ötlethozónak, s a teljes szervezőgárdának!
Ilyen túrákra máskor is nyitottak vagyunk, s várjuk a "levegőben" szervezendőt is! :)))

Belküldve: 2017-06-28 10:35:13
Kedves Vesta és Hedvig!

Ezúton is értesítünk, hogy a TRÜKK VERSENY IV. helyezettjei lettetek, az ajándékaitokat pedig hét lakat alatt őrizzük! :)
Sajnáljuk, hogy megcsúsztunk az idővel, picit másképpen terveztük az egész napot.

Örülünk, hogy a fentiek ellenére jól éreztétek magatokat és igyekszünk a jövőben jobban oda figyelni az apró részletekre is.


Kedves Vizsla Túra Stáb!

Az első Vizsla Túránk volt ez a különleges hajókirándulás. Köszönjük ezt a fantasztikus napot a szervezőknek! Nagyon jól éreztük magunkat! :)
Köszönjük a lehetőséget és a szervezést!

Belküldve: 2017-07-01 20:13:09

Kedves Vizslatúra szervezők! először voltunk Vizslatúrán Mézivel aki ugyan nem vizsla de szintén vadászkutya :) Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a szervezés és nagyon nagy élmény volt! Jövünk máskor is !

Belküldve: 2017-07-11 15:48:34