Kedves Szervezők! Ma először voltunk Veletek túrázni Macimmal és mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Szuper volt a szervezés, köszönet érte. Hatalmas élmény volt ilyen sok kutyussal együtt kirándulni, máskor is szívesen csatlakozunk.

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2017-03-26 16:14:18


Az égi szellemek kegyesen jó idővel ajándékoztak meg minket és jó társasággal..:) :)

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2017-03-26 20:07:14


Kedves túraszervezők!
Nagyon köszönjük, hogy rátalálhattunk erre az általatok szervezett remek lehetőségre, melyen első alkalommal vettünk részt.
Jó volt, hogy Artur főnök egy másik - nem a megszokott - környezetben sétáltathatott bennünket. Szerencsére az idő is remek volt, dacára a nem túl jó előrejelzéseknek.
Számunkra felemelő érzés volt ennyi gyönyörű ebet együtt látni, ez is az egyik ok volt amiért el akartunk jönni. Sajnos a mi életünk irányítója kissé meg volt szeppenve, ezért szokásától ellentétben inkább körülöttünk sertepertélt, mint a többiekkel játszott volna. Egészen a túra végéig tartott, mire feloldódott (felbátorodott) annyira, hogy már játszani is mert.
Persze ettől még nagyon remek volt, jól is éreztük magunkat.
Talán ami kissé eltért a várakozásunktól (mely a sok-sok mások által írt pozitív visszajelzésen alapult), hogy nem igazán éreztük a csapatot egy közösségnek. Emberek laza csoportja volt, melyben mindenki a maga helyét elfoglalva bandukolt. Nem volt olyan dolog, ami közel hozta volna egymáshoz a résztvevőket, esetleg kommunikációt hozott volna létre köztük (pl. egy rövid fórum, ahol a gondjainkat felvethetjük, egymástól megoldási információt szerezhetünk).
Bizonyára bennünk van a hiba, de nem ismerkedtünk meg senkivel. Nem is tudunk senkiről semmit, akárha az utcán találkoztunk volna.
Ettől azért még jó volt, köszönjük.
Úgy éreztük, nem volt kézzelfogható kezdete és lezárása a túrának, megjöttek az emberek, elindultak, visszajöttek, hazamentek. Mindezt személytelenül. Ezért nem látszott közösségnek.
Mondom, bennünk lehet a hiba, bízom benne, hogy legközelebb már jobban beilleszkedünk, hiszen biztosan szeretnénk ott lenni a következő túrán is.
Újfent megköszönöm a szervezők munkáját és találkozunk a következő túrán!

Belküldve: 2017-03-27 09:08:06

Nagyon kellemes séta volt, ismét felfedezhettünk egy jó kis helyet! :)) Köszönöm a szervezőknek!

Belküldve: 2017-03-27 09:28:46

Kedves Szervezők!
Ismét jót sétáltunk, a fiúk jót játszottak, elfáradtak, de amíg Egerbe értünk már ki is pihenték magukat úgy, hogy részükről lehetett volna folytatni.

Belküldve: 2017-03-27 12:05:57

Sziasztok! Mi most voltunk először, és fantasztikusan éreztük magunkat, mind Mázli, mid a gazdik. Nekünk egyetlen nehézséget csak az okozza, hogy mindig vasárnap vannak a túrák, de igyekszünk megoldani, hogy minél több eseményen részt vehessünk.

Belküldve: 2017-03-27 12:47:27
Kedves Anett!
Köszönjük az észrevételt, örülünk, hogy jól éreztétek magatokat.


Sziasztok.

Első alkalommal vettünk részt a túrán. Nagyon tetszett nekünk és a kutyusoknak is. Köszönjük a szervezést és ha tehetjük menni fogunk még. Aranyosak,segítőkészek a szervezők,jó a társaság,jó fejek a kutyák.
Még egyszer köszi,hogy ott lehettünk és kívánok még sok ilyen túrát az egész csapatnak.

Üdv: Andi

Belküldve: 2017-03-27 13:15:59
Köszönjük szépen!

Szia!
Mi nagyon jól éreztük magunkat a túrán,kellemes séta volt és szerencsére jó volt az idő is!

Belküldve: 2017-03-28 14:29:22
Köszönjük szépen!

Minden jó volt, és nekünk pontosan így volt megfelelő.

Belküldve: 2017-04-07 15:50:35