Szép, nyugodt környezet, ügyes vizslatársaság, aktív pihenés, biztonságérzet. Nagyon jó volt! Köszönjük!

Belküldve: 2016-11-14 09:44:07

Szuper volt az egész hétvége.
A szombati esős nap ellenére is szuper volt a séta és a túra. Kutyusaink is jól érezték magukat.
Köszönjük a sok szervezést.
Robi és Csibuk

Belküldve: 2016-11-14 10:02:21

Alapvetően jól éreztük magunkat a túrán. Észrevételem, hogy az útvonal nem túl szerencsésen volt kijelölve, mivel a visszafelé vezető út közvetlenül a lőtér mellett vezetett és amíg ott haladtunk folyamatosan lőttek. Én is félek a lövések hallatán. Sok gyönyörű útvonal van ezen a vidéken, ami elkerüli a lőteret.

Belküldve: 2016-11-14 11:04:52
Kedves Mária!

Köszönjük észrevételét! Tökéletesen igaza van és ígérjük, hogy a jövőben körültekintőbbek leszünk. Sajnos arra Mi sem számítottunk, hogy abban az időpontban használatban lesz a lőtér. Ezzel kapcsolatos kellemetlensége miatt elnézést kérünk valamint szívesen várjuk útvonalajánlatát a tura@vizslatura.hu email címre.


Nagyon jól éreztük magunkat az első túrán. Szuper élmény volt mindkettőnknek. Szeretnénk a késöbbi túrákon is részt venni. Köszönjük a lehetőséget.
A túrát vezető munkatársak maximálisan végezték a munkájukat.

Belküldve: 2016-11-14 18:29:20

Csak a tárgyilagosság kedvéért: A Lea nem kapott semmilyen ajándékot!!!!
Tisztelettel: Kuslics Imre

Belküldve: 2016-11-15 06:51:26

Kedves Imre!

Köszönjük az észrevételt, mulasztásunkért pedig elnézést kérünk.
Sajnos előfordulhatott, hogy a regisztráció ideje alatt elkerülte figyelmünket és egyben örülünk, hogy nem merült feledésbe.
Ígérjük, hogy a következő túra alkalmával pótolni fogjuk.


Ismét szuperül éreztük magunkat Yodával aki bár nem vizsla, de lehet mondjuk zsebvizsla :D jót dagonyáztunk, kellemesen elfáradtunk és alig várjuk december 4.-ét!
Köszönjük a csodás kirándulást a szervezőknek és a többi résztvevőnek!

Belküldve: 2016-11-15 19:35:45

Kedves Szervezők!
Ismét nagy örömmel tapasztaltuk, hogy újabb gyöngyszemet találtatok kis hazánkban, mikor a túrát a verőcei Bethlen majorba szerveztétek.
A sárdagonya ellenére igen jól éreztük magunkat, s nem győztünk betelni a táj szépségeivel! Nagy vonzerőt jelentenek számunkra ezek a különleges helyek. Gratulálunk az értékekre fogékony, igényes szervezőknek!

Belküldve: 2016-11-17 19:49:04
Kedves Hedvig!
Köszönjük kedves sorait. Őszintén reméljük, hogy csodás szép országunkban még megannyi táj vár reánk, amit felfedezhetünk a vizslatúra csapatával és örömmel oszthatjuk meg lelkes túrázóinkkal. A verőcei túra egyébként a Bethlen major meghívására szerveződött és látván a csodát, örömmel vettük fel "bakancslistánkra" valamint bízunk abban is , hogy egy későbbi időpontban visszalátogathatunk egy jobb idő alkalmával.