Nagyon köszönjük a mai lehetőséget is!Szuperül éreztük magunkat!Remélem mielőbb látjuk majd a drón felvételeket :)
Sajnos elfelejtettünk fényképező gépet vinni :(

Belküldve: 2016-09-11 19:59:18

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy hosszú idő után ismét sikerült Veletek és rengeteg vizslával tölteni ezt vasárnapot. Szuper volt a szervezés, a túra, a verseny, egyszóval minden! Mondjuk a hőmérséklet lehetett volna kicsit kedvezőbb (úgy 25 fok a 30 helyett), de ez nem rajtatok múlik :-)))))
Számomra egy percig sem volt kétséges, hogy a rekordkísérlet is sikerrel zárul majd és lám...
Köszönöm Nektek, hogy nem vizslásként is részt vehetek a rendezvényeken Mázlival! Amint lehetőség lesz rá, ismét megyünk.
Még több vizslát és további sok sikert kívánok a munkátokhoz!
Üdv az egész stábnak!

Belküldve: 2016-09-12 08:34:43

Sziasztok!
Mi mindig fantasztikusan érezzük magunkat, most is így volt! Pogi vizslánk is nagyon elfáradt, de nagyon jó látni, mikor ennyi kutyussal boldogan, póráz nélkül tud játszani, rohangálni!
Az én "apró" észrevételeim:
- ennyi embernek nagyon kevés volt az 1 WC, ahol a túra kezdetéig folyamatos kígyózó sor volt,
- a túra alatt nagyon sokan végig kézben lóbálták a teli kutyazacskót, mi tavaly itt jártunk ugyanitt, de fogalmam sincs, hogy ezt hogyan lehetne megoldani

Belküldve: 2016-09-12 09:13:09
Kedves Kati!

Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat!
Köszönöm az észrevételt és teljesen igazad van, tanultunk hibáinkból és ígérjük legközelebb jobban oda figyelünk erre (is) (KollárMihály)


Összességében nagyon szuper volt a túra, még a csúszás ellenére is, mi hölgyek egyetlen dolgot sérelmeztünk, hogy egyetlen Toi-toi WC volt kb. háromszáz nőre.

Belküldve: 2016-09-12 09:26:02
Kedves Gabi!
Köszönjük az észrevételed. sajnos igen, mi is tapasztaltuk, igyekszünk erre a jövőben jobban oda figyelni! (KollárMihály)


Vizslák és Vizslások!
Keve kapitánnyal először vettünk részt vizslás találkozón és nagyszerűen éreztük magunkat. Különösen Keve érezte elemében magát. Úgy vélem valamennyi résztvevő vizsla pajtáshoz odarohant ismerkedni, barátkozni többnyire sikerrel. A rendezvény szervezőinek és közreműködőinek pedig gratuláció. Ötletes volt a légi-fotózás. Bizonyára jól mutatott volna a sok vizsla egy-egy felvezetővel fotózva, mert a tömegben "elvesztek". Hajrá vizslások és vizslák

Belküldve: 2016-09-12 12:05:42
Kedves Sándor és Keve kapitány!
Örülünk, hogy az első benyomásotok szuper volt és bízunk abban, hogy így is marad. A légi felvétel készítők nem vérbeli profik, de nagyon igyekeznek. Nehezít körülmény, hogy "néhány" kutya idegenkedik tőle, de a jó ötleteknek örülünk. Köszönjük az elismerést (KollárMihály)


Minden szuper volt :)

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2016-09-12 13:38:58


Sziasztok!

Először is köszönjük, hogy ott lehettünk és részesei lehettünk a rekordnak. :)

Részünkről minden rendben volt a szervezés terén, csak apróságokra szeretnénk rákérdezni.
1. Nagyon szeretnénk a kutyus nyakörvére egy vizslatúrás bilétát, de nekünk valahogy soha nem jut. :)
2. Sajnos oklevelet sem kaptunk a rekordkísérlettel kapcsolatosan, de elképzelhető, hogy mi nem figyeltünk oda valamire.
3. Regisztrációkor nem derült ki számunkra, hogy esetleg mi érkeztünk-e a legmesszebbről, vagy valami hasonló, mert egy másik nyíregyházi vizsla elnyerte ezt a "címet". :)

Mindösszesen egyvalami biztos: ahogyan időnk és lehetőségeink engedik (mivel eléggé messze vagyunk) szeretnénk a lehető legtöbb túrán részt venni. Számomra ennyi vizsla között lenni valami mennyei boldogságot jelent. :)

Szép estét és további sikereket kívánunk nektek!

Pitypang vizsla, Lulu, Somi, Gergő és Zsu

Belküldve: 2016-09-12 20:39:42
Kedves Zsu!

Köszönjük bejegyzésed és örülünk, hogy eljöttetek. A bilétából sajnos kifogytunk, de pótolni fogjuk, mint ahogy az emléklapot is, amit egy másik asztalnál töltöttünk ki, hogy a regisztráció gyorsabban haladjon. A rendszerünk sorba rendezi a 3 legmesszebbről érkezőket, mint ahogy a 3 legidősebbet és a 3 legfiatalabbat is. Utána nézek, mi történhetett :) (KollárMihály)


Sziasztok!
Fantasztikusan éreztük magunkat! Az a rengeteg Vizsla! Az a hangulat! Az emberek pozitív kisugárzása! Nagyon tetszett, hogy egy rossz szó nem volt a másik irányába, mert esetleg kajlább volt a kutyusa.. Kuncogtunk a bajszunk alatt, hogy nem csak a mi Bonnienk rángat pórázon :D No meg, olyan jó érzéssel tölt el, hogy nem csak egy rekordkísérletben vettünk részt, de még sikerült is :) Első Vizslatúránk volt, de nem az utolsó!!! Bonnienk is nagyon boldog volt, annyira élvezte a napot :)))) Rohangált ezerrel, barátkozott!Remélem, hogy a következő alkalmakkor is számunkra megközelíthető távolságra lesznek a túrák!

Köszönjük az élményt!

Belküldve: 2016-09-13 21:11:20

Sziasztok.
Nagyon köszönjük nektek, hogy létrehoztátok ezt a túra-folyamot.
Ez volt az első, amin részt vettünk. A túrázók nagy számából adódó soksok feladatot jól koordináltátok, legalábbis mi nem láttunk fejetlenséget. Szervezetten működött minden.
Jól éreztük magunkat, és máskor is szívesen csatlakozunk.
Reméljük, lesz a Dunán innen (középső és keleti országrészben) még jónéhány túra.

Üdv

Belküldve: 2016-09-15 16:43:41

Köszönjük, hogy eljöttetek Újhartyánba. Reméljük jól éreztétek magatok és bízunk abba, hogy máskor is találkozunk.

A túrán készült képeimet itt nézhetitek meg: Megnézem

Belküldve: 2016-09-15 17:23:31